Deurvastzetter (Kierr Classic)

Deurvastzetter Kierr Classic

De deurvastzetters (Kierr Classic) zijn van roestvrijstaal (RVS) materiaal gemaakt en met zorg uitvoerig getest. De rubberen bescherming van de klemmen zorgen ervoor dat deze zowel op kunststof, hout en aluminium goed aansluiten. Dus zonder boren of schroeven! Via de eenvoudig bedienbare draaiknoppen kun je de klem opties bovendien makkelijk vergroten en verkleinen. Graag een opening tussen de 2 en 10 cm? Kies dan voor de kierstandhouder Kierr Classic 100. Wil je een grotere opening kies dan de Kierr Classic 200 met deze kierstandhouder creëer je een opening tot wel 35 cm. Of neem ten slotte de Kierstandhouder Kierr Classic 300 voor een opening tot wel 50 cm! Hiermee creëer je voldoende ruimte waar je zelf ook doorheen kunt lopen zonder de kierstandhouder te verwijderen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 200! Naar Bestellen Kierr Classic 300!


Optie deurvastzetter (Kierr classic) balkondeuren

Je balkondeur biedt vaak maar één optie om de deur op een kier te zetten middels een haakje. Een haakje biedt geen stabiliteit waardoor de deur veel klappert. Met de Kierr Classic 100 zet je je deur eenvoudig en stabiel vast waardoor je goed kunt ventileren. Ook in gebieden rondom de zee heb je door zout in de lucht vaak last van roestvorming van haakjes. Kortom, dit probleem los je op met de Kierr! Wederom eenvoudig aan te brengen zonder boren of schroeven en op te bergen na gebruik.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 100!


Optie kierstandhouder buitendeur/terrasdeur

Je wilt je buitendeur/terrasdeur een beetje openzetten, maar niet steeds tegen een haakje aankijken wat permanent op je deur aanwezig is. Je zoekt hiervoor naar een andere oplossing, maar wilt hierbij je (kunststof)deur niet beschadigen. Hiervoor is deze kierstandhouder perfect! Je zet de Kierr Classic 100 ten eerste met een paar simpele bewegingen vast zonder boren of te schroeven en creëert een opening van circa 2 tot 10 cm. Heb je de kierstandhouder niet meer nodig? Dan haal je deze daarnaast gemakkelijk los en berg je deze op. Op zoek naar een grotere opening? Kies dan voor de Kier Classic 200. Hiermee creëer je een openingen tot wel circa 35 cm. Ideaal voor huisdieren, kijkt u hiervoor onder het tabblad dieren!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 200!


Opening creëren waar je zelf doorheen kunt met de Kierstandhouder Kierr Classic 300

Je wilt je deur openzetten, zodat je er zelf ook doorheen kunt. Dus niet bij de doorgang naar binnen of naar buiten de kierstandhouder weghalen. Bevestig de kierstandhouder Kierr Classic 300 dan hoog op je deur. Je kunt dan een grotere doorgang creëren waar je zelf ook doorheen kunt gaan eventueel samen met je huisdier. En dit allemaal weer zonder boren en schroeven.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 300!


Video voor het gebruik van de Kierrstandhouder Kierr Classic 300 (RVS)

Ideaal! De Kierr Classic 300 klem je eenvoudig hoog op je deur en je hebt hierdoor een doorgang waar jezelf doorheen kunt lopen. Ook in combinatie met je huisdier is dit een top oplossing. De Kierr Classic 300 kun je ook bij bijvoorbeeld wat slechter weer op een kleinere doorgang zetten zodat bijvoorbeeld je huisdier er nog wel doorheen kan lopen. Ook weer zonder boren en schroeven.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 300!