Deurvastzetter en raamuitzetter (Kierr Classic)

Deurvastzetter en raamuitzetter (Kierr Classic)

De deurvastzetter en raamuitzetter (Kierr Classic) is van roestvrijstaal materiaal gemaakt en met zorg uitvoerig getest. Het design en de celrubberen bescherming van de klemmen zorgen ervoor dat deze zowel op kunststof, hout en aluminium goed aansluiten zonder boren of schroeven! Via de eenvoudig bedienbare draaiknoppen kun je de klem opties makkelijk verkleinen en vergroten zodat ze op elke gewenste deur of kozijn passen. Het is een prachtig product wat ook bijdraagt aan comfort voor je hond of kat of ieder ander huisdier. Met de Kierr Classic 200 creëer je openingen van circa 10 cm tot wel 35 cm of met de Kierr Classic 300 zelfs openingen van circa 20 cm tot wel 50 cm. Deze plaats je hoog op de deur waardoor je er zelf ook doorheen kunt lopen zonder de kierstandhouder eerst te verwijderen. Wil je wel luchten maar niet dat je hond of kat naar buiten gaat dan kies je voor de Kierr Classic 100 met een opening tussen de circa 2 cm. en 10 cm.

Naar Bestellen/Specificaties Kier Classic 100! Naar Bestellen/Specificaties Kier Classic 200! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 300!


Kierstandhouder voor je hond

Kierr ook voor je hond een perfecte oplossing! Je kent het wel. Het is weer zover... je hond wil naar buiten en dan weer naar binnen. De oplossing is om de kierstandhouder Kierr Classic te plaatsen op je buitendeur. De kierstandhouder heeft een eenvoudig systeem wat je vastklemt aan de deur en aan het kozijn. Geen hondenluik of haak welke je moet monteren, maar een makkelijk te plaatsen, zonder te boren en te schroeven kierstandhouder. Met de Kierr Classic 200 kun je je deur eenvoudig en simpel vastzetten op de door jouw gewenste breedte tot een opening van maximaal circa 35 cm. Heb je de Kierr Classic niet meer nodig, dan berg je deze makkelijk op. Ook kun je de Classic 300 bestellen waarmee je een opening van maximaal 50 cm kunt creëren waar je zelf ook doorheen kunt zonder de kierstandhouder eerst te verwijderen.

NaarBestellen/Specificaties Kierr Classic 200! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 300!


Kierstandhouder voor je kat

Een miauwende kat bij je buitendeur want je kat wil naar binnen of naar buiten. De oplossing is de kierstandhouder Kierr Classic 200 te plaatsen op je (balkon)deur. De kierstandhouder heeft een eenvoudig systeem wat je vastklemt aan de deur en aan het kozijn. Geen kattenluik of haak welke je moet monteren maar een makkelijk te plaatsen, zonder te boren en te schroeven. Hiermee kun je je deur eenvoudig en simpel vastzetten op de door jouw gewenste breedte tot een opening van maximaal circa 35 cm. Wil je wel luchten maar niet dat je kat naar buiten gaat dan kies je voor de Kierr Classic 100 met een opening tussen circa 2 cm. en 10 cm. Deze is ook ideaal om een raam op een kier te zetten in plaats van je kiepstand te gebruiken.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 200!


Opening creëren waar je zelf en je huisdier doorheen kunt lopen met de Kierstandhouder Classic 300

Je wilt je deur openzetten, zodat je er zelf ook doorheen kunt en natuurlijk ook je liefste hond of kat. Je laat de kierstandhouder Kierr Classic 300 zitten en je bevestigd de kierstandhouder Kierr Classic 300 hoog op je deur. Hiermee creëer je een doorloop van circa 50 cm.. Een super oplossing voor balkon, terras- en buitendeuren zowel van kunststof, hout of aluminium deuren. En dit allemaal weer zonder boren en schroeven.

Naar Bestellen/Specifikaties Kierr Classic 300!