Deurvastzetter en raamuitzetter (Kierr Flex)

De deurvastzetter en raamuitzetter (Kierr Flex) zijn gemaakt van aluminium en zijn licht in gewicht en makkelijk te plaatsen. Daarnaast hebben Flex modellen een groot flexibel klemblad met celrubber en zijn de Flex 200 en Fex 300 scharnierend . Middels de handige kartelknoppen kun je de deurvastzetters goed vastdraaien. En dit natuurlijk weer allemaal zonder boren of schroeven!. Met de Kierr Flex 200 creëer je openingen van circa 15 cm tot wel 35 cm en met de Kierr Flex 300 openingen van circa 20 cm tot wel 50 cm. Wil je liever dat je hond of kat binnen blijft als jij luchten wilt, dan kies je de Kierr Flex 100 met een opening van circa 5 tot 15 cm.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 300!


Kierr Flex 200 of 300 voor je hond

Gun je hond het plezier van in- en uitlopen zonder dat je zelf steeds de deur hoeft open te maken. De Kierr Flex 200 is snel te klemmen en hier kun je zelf ook makkelijk doorheen door de deuruitzetter via het scharnierend systeem open te maken zonder de kierstandhouder te verwijderen. Wil je zelf ook door de deur kunnen lopen samen met je hond dan plaats je eenvoudig de grotere Kierr Flex 300 hoog op je deur. Via de beschermde klembladen klem je eenvoudig je kunststof, aluminium of houten deur op de stand die jij wenst. Ook is de Kierr verstelbaar dus extra handig bij wat slechter weer!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200! Naar Bestellen/Specificaties Kierr FLex 300!


Kierr Flex 100 of 200 voor je kat

Wil je luchten en je kat binnenhouden kies dan de Kierr Flex 100. Dit is een ideale deurvastzetter om een kleine opening tussen 5 en 15 cm te creëren zodat je kat niet naar buiten kan maar je wel kunt ventileren. Liever geen kattenluik maar toch je kat de ruimte geven om makkelijk door je deur te kunnen dan kies je de Kierr Flex 200 waar je een kierstandopening van tussen de 15 en 35 cm mee kunt maken.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200!


Opening creëren waar je zelf en je huisdier doorheen kunt met de Kierstandhouder Flex 300

Echt een top oplossing als je zelf ook de deur wilt gebruiken samen met je hond of kat. Je zet de deurvastzetter Kierr Flex 300 vast hoog op je deur en je hebt een prima doorloop voor jullie beide! Makkelijk te klemmen ook ideaal bij balkon of terrasdeuren waar je geen deurstopper kunt plaatsen. Zonder boren of schroeven klem je de Kierr Flex vast op je aluminium, kunststof of houten kozijn en deur.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 300!


Instructiefilm Kierr Flex 200

Zie hier de instructiefilm op welke wijze de deurvastzetter van Kierr eenvoudig te plaatsen. In deze instructiefilm kun jij ook duidelijk zien op welke wijze het scharnier van de Kierr kierstandhouder te gebruiken is. Dit natuurlijk allemaal weer zonder boren of schroeven op je aluminium, kunststof of houten kozijn en deur.

Naar Bestellen/Specifikaties Kierr Flex 200!