Raamuitzetter Kiepstandraam (Kierr Click 100)

Raamuitzetter Kiepstandramen Kierr Click 100

De raamuitzetter Kierr Click 100 is gemaakt van aluminium en heeft als doel om de kiepstand van een raam te verkleinen bij te veel koude lucht en toch te kunnen ventileren. De Kierr Click 100 plaats je zonder boren of schroeven! De Kierr Click 100 werkt met zeer sterke magneten en is alleen geschikt voor naar binnendraaiende ramen. Bijkomend voordeel is dat je een raam open en dicht kunt doen zonder de raamuitzetter te verwijderen. De raamuitzetters van Kierr Click gaan automatisch met het raam mee door middel van magneten. De magneten kun je bevestigen met speciale zeer sterke kleefband op kunststof, hout en aluminium en dus ook hier weer zonder boren of schroeven! Via de eenvoudig verstelbare draaiknoppen kun je vervolgens de kierstand van de raamuitzetter instellen om een kierstand te krijgen tussen circa 2 en 8 cm. Dus ideaal om de kiepstand op je raam te verkleinen naar de gewenste stand om minder kou binnen te laten maar toch te luchten! Zie specificaties

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Optie raamuitzetter verkleinen opening kiepstandraam

Een vaak gehoorde klacht is dat de opening van een kiepstandraam te groot is maar je wilt toch graag ventileren. Je kunt meestal maar slechts 1 stand kiezen, welke vaak te groot is en vaak teveel koude of warme lucht binnen laat. De Kierr Click 100 raamuitzetter is dan de ideale oplossing om je kierstand te verkleinen. De Kierr Click 100 raamuitzetters maken gebruik van magneten die middels een zeer sterke kleefband zeer eenvoudig zonder boren en schroeven te bevestigen zijn op je raam. De ideale oplossing om kou en warmte buiten te laten maar toch te ventileren!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Instructiefilm Kierr Click 100 raamuitzetter op kiepstandraam

Hierbij een film over het unieke gebruik van de Kierr Click 100 raamuitzetter om zonder boren en schroeven om een kiepstandraam eenvoudig te verkleinen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Optie raamuitzetter openslaand raam

Voor een naar binnen openslaand raam is de Kierr Click 100 ook zeer goed als raamuitzetter te gebruiken. Door middel van de flexibele instelling van de raamuitzetter kun je zelf bepalen op welke stand je raam open te zetten tot maximaal 8 cm. De Kierr Click 100 raamuitzetters bevestig je eenvoudig met magneten op je raam en kozijn door middel van speciale zeer sterke kleefband. Met als voordeel niet boren en schroeven de kleefband is altijd indien gewenst ook weer te verwijderen!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Optie Kierr Click raamuitzetter kiepstandramen bedrijfsmatig

Ook op kantoren of ander bedrijfsmatige ruimtes is de Kierr Click 100 geschikt als raamuitzetter. Veel bedrijven hebben namelijk (kiepstand)ramen welke je maar op één afstand kunt openzetten om te ventileren wat veel kou of warmte naar binnen brengt. Met de Kierr Click 100 kun je toch luchten zonder teveel koude wind of warmte binnen te krijgen. Kortom, de ideale oplossing als raamuitzetter voor kantoor-, bedrijfsruimtes of nostalgische panden en dit alles natuurlijk zonder boren en schroeven!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Montagefilm Kierr Click 100

Zie hier een montagefilm van de Kierr Click 100 en bekijk op wat voor een eenvoudige wijze je de Kierr Click 100 kunt plaatsen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!