Raamuitzetter (Kierr Classic)

Raamuitzetter (Kierr Classic)

De Kierr Classic raamuitzetters zijn beschikbaar in 2 maten: 100 en 200. De Kierr Classic 100 is van roestvrijstaal materiaal gemaakt en met zorg uitvoerig getest. De rubberen bescherming van de klemmen zorgt ervoor dat deze zowel op kunststof, hout en aluminium goed aansluit en dit zonder boren of schroeven! Via de eenvoudig bedienbare draaiknoppen kun je de kierstand instellen om een opening te krijgen tussen circa 2 en 10 cm. Graag een grotere opening kies dan voor de kierstandhouder Kierr Classic 200. Met de Kierr Classic 200 kierstandhouder creëer je een opening tussen 10 en 35 cm. Kies zelf welke maat raamuitzetter geschikt is voor u. Zie specificaties

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Classic 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Classic 200!


Optie raamuitzetter kunststof raam

Bij een kunststof raam mag je nooit boren of schroeven. Doe je dit wel dan heb je kans op schade. De oplossing is om de raamuitzetter / kierstandhouder Kierr te gebruiken de Kierr kan zonder boren of schroeven geplaatst worden. Met de klembladen voorzien van rubber beschadig je niets en staat je raam stabiel open. De ideale oplossing!

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Classic 100!


Montagefilm Kierr Classic 100 raamuitzetter op kunststof raam

Hierbij het plaatsen van de Kierr Classic 100 raamuitzetter op een kunststof raam. Bekijk hiervoor het instructie fimpje.

Optie raamuitzetter op klepraam

Voor een klepraam zijn er op de markt weinig mogelijkheden om de kierstand flexibel in te stellen. Je kunt meestal maar slechts 1 stand kiezen, welke vaak te groot is en veel koude of warme lucht binnen laat. Gelukkig is hiervoor nu de kierstandhouder van Kierr! Hiermee kun je de opening van je klepraam makkelijk verkleinen om een klein beetje te ventileren. Bij de bestaande raamuitzetters kun je de opening van je raamuitzetter niet beïnvloeden, maar met de Kierr wel. De kierstandhouder van Kierr klem je eenvoudig aan de onderkant van je raam en je bepaalt vervolgens de opening die je wilt hebben en klemt deze dan op je kozijn. Het plaatsen van de Kierr op naar buiten slaande ramen is op eigen risico. De Kierr klem je, deze kan hierdoor altijd naar beneden vallen. Daarom adviseren wij dit niet op plekken die gevaarlijk zijn als de Kierr naar valt.

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Classic 100!


Optie raamuitzetter openslaand raam

Bij een raam is de kans groot dat de wind ermee gaat spelen. Daarom ben je altijd afhankelijk van een raamuitzetter welke je moet monteren door middel van boren en schroeven (dit is vooral bij kunststof niet wenselijk). De kierstandhouder van Kierr klem je gemakkelijk aan de onderzijde of zijkant van je raam en zet je vast op het kozijn en je stelt de opening in die je wilt hebben. Hiervoor is geen gereedschap nodig en na gebruik kun je de kierstandhouder van Kierr wegleggen zodat je niet altijd tegen een raamuitzetter aankijkt.

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Classic 100!


Optie raamuitzetter op reis

Thuis heb je alles vaak op orde en gebruik je de Kierr om je raam of (balkon)deur op een kier vast te zetten. Maar wat als je op vakantie gaat? Je gaat bijvoorbeeld naar een vakantiehuis waar vaak geen gebruik gemaakt wordt van raamuitzetters en deurhouders. Resultaat, klapperen en dichtslaan van deuren en ramen. Stop daarom altijd de verstelbare kierstandhouder van Kierr in je koffer!

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Classic 100!


Optie raamuitzetter op kantoor

Ook op kantoor biedt de Kierr mogelijkheden als raamuitzetter. Veel bedrijven zitten in huurpanden en hier mogen geen aanpassingen aan ramen of kozijnen gedaan worden door middel van boren of schroeven. Frisse lucht is belangrijk in een ruimte waar veel mensen aanwezig zijn. Onderzoek geeft aan dat de productiviteit bij genoeg frisse lucht omhoog gaat. Schaf daarom de kierstandhouder Kierr aan! Met de Kierr zet je gemakkelijk ramen op een vaste stand die je kunt verstellen en kun je ervoor zorgen dat er toch een verse luchtcirculatie ontstaat zonder boren of schroeven.

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Classic 100!


Optie raamuitzetter monumentaal

Bij monumentale gebouwen is het zeker niet wenselijk om in kozijnen en deuren te schroeven of te boren. De kierstandhouder van Kierr geeft je de ideale oplossing om toch je deuren en ramen open te zetten zonder ze te beschadigen. Met de beschermde klemvlakken kun je zelfs kozijnen met een minimale breedte klemmen met je raamuitzetter!

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Classic 100!