Raamuitzetter Kierr Flex

De raamuitzetter Kierr Flex 100 is van licht gewicht aluminium gemaakt en elegant om te zien. De celrubberen bescherming van de flexibel kunststof klemmen zorgt ervoor dat deze zowel op kunststof, hout en aluminium goed aansluit en dit zonder boren of schroeven! Via de kartel draaiknoppen kun je een kierstand creëren tussen circa 5 en 15 cm. Wil je een grotere opening kies dan voor de raamuitzetter Kierr Flex 200. Met de Kierr Flex 200 raamuitzetter creëer je een opening tussen 15 en 30 cm. Zie specificaties

Naar Bestellen/Specificaties! Kierr Flex 100 Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200!


Optie raamuitzetter voor naar binnen draaiende ramen

De oplossing om te ventileren en geen last te hebben van tikkende haken is om de raamuitzetter van Kierr te gebruiken. De Kierr Flex 100 kan zonder boren of schroeven geplaatst worden. Met de extra grote klembladen is de aluminium uitvoering van de Kierr weer makkelijk te gebruiken. Je beschadigt je kunststof, aluminium of houten kozijn niet en staat je raam zeer stabiel open. Je kunt deze Kierr Flex 100 ook heel goed gebruiken om je kat of hond binnen te laten en toch te luchten. De oplossing!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 100!


Instructiefilm Kierr raamuitzetter

Bekijk hier de instructiefilm voor het plaatsen van de Kierr Flex raamuitzetter op een raam. Een perfecte oplossing als je niet wil boren en schroeven!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 100!

Optie raamuitzetter voor ramen in kantoor, bedrijfspanden of flats.

Veel kantoren, flats en bedrijfspanden hebben ramen waar geen kierstandhouder op zit omdat er niet in geboord of geschroefd mag worden. Terwijl juist hier veel geventileerd moet worden omdat er vaak veel mensen werkzaam zijn in een kleine ruimte. Daarom is de makkelijke klembare Kierr Aluminium raamuitzetter ook hiervoor een perfecte oplossing! Voor nog meer mogelijkheden voor o.a. kiepstandramen kijk onder de rubriek *kiepstandramen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200!