1Waarom zou ik voor de Kierstandhouder kiezen?
Vooral door zijn eenvoudig gebruik d.m.v klemmen of klikken Je wilt immers niet boren of schroeven in je mooie ramen en deuren.

Je mag niet boren of schroeven van bijvoorbeeld de woningbouw, omdat je een huurwoning hebt.

Je vindt het lelijk dat er altijd een haak of raam-of deuruitzetter aanwezig is.

Zowel voor een deur of raam te gebruiken dus universeel toepasbaar.
2Ik heb vragen over de Kierr
Als je vragen hebt dan mail direct naar ons. Dit kan via info@kierr.nl Als je bijvoorbeeld twijfelt of de Kierr op je raam of deur past kun je altijd een paar foto's mee sturen (vooral van de zijkanten van de raam en deur). Er kan dan een deskundig advies gegeven worden zodat je kan kiezen voor het juiste model Kierr.
3Wat is de prijs?
De prijzen van de kierstandhouder Kierr variëren afhankelijk van grote en type tussen € 24,95 en € 39,95.
4Wat is de levertermijn?
De verzending is binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst betaling.
5Hoef ik echt niet te boren of te schroeven?
Nee, dat is het unieke aan de Kierr. Daarnaast is de Kierr ook zo gemaakt dat door het gebruik van rubberen bescherming op de klemmen, de kozijnen, ramen en deuren niet beschadigd raken. De magneten zijn voorzien van een zelfklevende plaklaag.
6De Kier ook geschikt voor kunststof of aluminium ramen en deuren
De kierstandhouder Kierr is juist een perfect en uniek product voor het gebruik bij kunststof en aluminium. Zoals iedereen weet (of misschien juist nog niet weet) is het beter om niet in kunststof te boren omdat dan in de binnenkant beschadigingen kunnen optreden met alle gevolgen van dien. De Kierr is daarom ontwikkeld om te plaatsen met een klemsysteem of magneetsysteem en is te bevestigen zonder boren en schroeven.
7Verzendkosten?
De verzendkosten van de Kierstandhouders zijn eenmalig € 6,95 ongeacht het aantal bestelde artikelen. Bestel je niet vanuit Nederland dan zijn de verzendkosten € 11,75.
8Wat is de minimale en maximale kieropening van de Kierr Classic en Flex
De minimale opening van de Kierr Classic/Flex 100 is circa 2 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De minimale opening van de Kierr Classic/Flex 200 is circa 5 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De minimale opening van de Kierr ClassicFlex 300 is circa 10 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De maximale opening van de Kierr Classic/Flex 100 is circa 10 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur..

De maximale opening van de Kierr Classic/Flex 200 is circa 35 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De maximale opening van de Kierr Classic/Flex 300 is circa 50 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.
9Van welk materiaal is de kierstandhouder gemaakt?
De kierstandhouders Kierr Classic zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De kierstandhouders met vermelding Flex zijn gemaakt van aluminium en de aluminium versie Flex 200 en Flex 100 hebben als bijkomstigheid een scharnierend gedeelte zodat je er makkelijk zelf kunt doorlopen en hebben extra grote klembladen en vleugelmoeren. De Kierr Click 100 en Kierr Click 200 zijn tevens ook van Aluminium.
10Past de kierstandhouder op elk (kunststof) kozijn, deur of raam?
In basis zou de kierstandhouder op ieder kozijn, deur of raam moeten passen. Soms zijn er afwijkende kozijnen welke rond of schuin lopen. Het beste kun je dan een foto sturen dan bekijken wij welk type het beste geschikt is. Mocht je afgeronde of afgeschuinde kozijnen hebben dan adviseren wij de Kierr Flex 200 en Kierr Flex 300. Voor alle specificaties verwijzen we je naar het kopje bestellen/specificaties
11Is de Kierr geschikt als inbraakpreventie?
Nee, de Kierr is niet geschikt als inbraakpreventie omdat deze handmatig gemakkelijk te verwijderen is. De Kierr is een perfect hulpmiddel je moet je deuren en ramen nooit open laten staan als je weg bent.
12Heb ik garantie op de Kierr ?
Ja, je hebt een jaar garantie op de Kierr. Je factuur is tevens je garantiebewijs. Graag contact opnemen via ons contactformulier op de website.
13Retourneren
Je kunt de Kierr binnen 14 dagen aan ons retourneren. Hiervoor mail je altijd eerst naar ons om aan te geven dat je je zending retour wilt sturen, hierbij zou het fijn zijn als je de reden kunt aangeven. Soms kunnen we je tips geven voor het plaatsen van de Kierr en is terugzending niet nodig. De kosten en het risico voor het retour sturen zijn voor jezelf. In de verpakking ALTIJD een brief met je naam en adres toevoegen. Na ontvangst van het retour gezonden artikel wordt het aankoopbedrag en eerder betaalde verzendkosten aan je teruggestort.
14Ik heb een rubberenrand of tochtstrip kan de Kierr geplaatst worden?
Je kunt de Kierr gewoon klemmen op je rubberenrand of tochtstrip. Je deur of raam klemt hier tenslotte ook tegenaan zonder problemen. Hiervoor is de rubberenrand of tochtstrip gemaakt.
15Zakelijk een order plaatsen?
Wil je zakelijk een order plaatsen en heb je niet de mogelijkheid om met iDEAL of met Creditcard te betalen dan is het mogelijk om een factuur te ontvangen. Na ontvangen van de betaling zal de bestelling aan je toegezonden worden. Je kunt dit via het contactformulier aan ons laten weten dat je interesse hebt. Geef in de mail even door welk type Kierr je wilt ontvangen en het aantal. Tevens de bedrijfsnaam en adres waar de bestelling naar toegestuurd moet worden.
16Kan de Kierr op een kiepraam om de opening te verkleinen?
De Kierr Click 100 kan op een kiepraam geplaatst worden met zelfklevende magneten, zie hiervoor de speciaal ontwikkelde Kierr Click onder de rubriek kiepstandramen. De oplossing om een grote kierstand te verkleinen om kou en warmte buiten te laten!
17Testafdrukken Kierr Aluminium
De Kierrs worden regelmatig getest op kwaliteit. Hierdoor kunnen bij de aluminium versie van de Kierr gebruikerssporen aanwezig zijn. Dit ontstaat door het aandraaien van de klembladen en zijn kleine drukpuntjes op de aluminium geleide stang.
18Risico: plaatsen Kierr op naar buiten slaande ramen.
Het plaatsen van de Kierr op naar buiten slaande ramen is op eigen risico. Daarom adviseren wij dit niet. De Kierr klem je, deze kan hierdoor altijd naar beneden vallen. Let hier goed op.
19Afgeschuinde of afgeronde kozijnen wat nu?
De Kier Flex 200 en Kierr Flex 300 zijn in de meeste gevallen hier prima voor geschikt omdat ze hoek kunnen maken en grotere klembladen hebben dan de Kierr Classic.
20Ik wil de Kierr laten zitten kan dat?
Ja, hiervoor is de Kierr Click 100 en Kierr Click 200 ontwikkeld. Deze kun je via de zelfklevende magneten plaatsen en laten zitten. Natuurlijk kun je deze ook verwijderen als je dat makkelijker vindt.
21Kierr Flex 200 en 300 met scharnierend gedeelte waarom is dat?
Soms moet je zelf vaak door een deur en dan is het handig als je maar één deel los hoeft te maken om door je deur te lopen. Simpel en eenvoudig.