1Waarom zou ik voor de Kierr raam/deurvastzetter kiezen?
Vooral door zijn eenvoudig gebruik d.m.v klemmen of klikken en dat je geen gereedschap nodig hebt. Alles wordt compleet geleverd. Dus een "kind kan de was doen". Je wilt immers niet boren of schroeven in je mooie ramen en deuren.

Je mag niet boren of schroeven van bijvoorbeeld de woningbouw, omdat je een huurwoning hebt.

Je vindt het lelijk dat er altijd een haak of raam-of deuruitzetter aanwezig is.

Zowel voor een deur of raam te gebruiken dus universeel toepasbaar.
2Ik heb vragen over de Kierr
Als je vragen hebt dan mail direct naar ons. Dit kan via info@kierr.nl Als je bijvoorbeeld twijfelt of de Kierr op je raam of deur past kun je altijd een paar foto's mee sturen (vooral van de zijkanten van de raam en deur). Er kan dan een deskundig advies gegeven worden zodat je kan kiezen voor het juiste model Kierr.
3Wat is de prijs?
De prijzen van de kierstandhouder Kierr variëren afhankelijk van grote en type tussen € 25,95 en € 45,95.
4Wat is de levertermijn?
De verzending is binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst betaling. Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.
5Hoef ik echt niet te boren of te schroeven?
Nee, dat is het unieke aan de Kierr. Daarnaast is de Kierr ook zo gemaakt dat door het gebruik van rubberen bescherming de kozijnen, ramen en deuren niet beschadigd raken. De magneten en Kierr Hold en Kierr Stop zijn voorzien van een zeer sterke zelfklevende plaklaag.
6De Kier naast hout ook geschikt voor kunststof, aluminium of metalen ramen en deuren
De kierstandhouder Kierr is juist een perfect en uniek product voor het gebruik bij o.a. kunststof, metaal en aluminium. Zoals iedereen weet (of misschien juist nog niet weet) is het beter om niet in kunststof ect. te boren omdat dan in de binnenkant beschadigingen kunnen optreden met alle gevolgen van dien. De Kierr is daarom ontwikkeld om te plaatsen met een klemsysteem of magneetsysteem en is te bevestigen zonder boren en schroeven.
7Verzendkosten?
De verzendkosten van de Kierstandhouders Kierr Flex en Stop zijn eenmalig € 6,95 ongeacht het aantal bestelde artikelen. De Kierr Hold 100 en 200 daarvoor zijn de verzendkosten € 4,95 i.vm. brievenbuspost. Bestel je niet vanuit Nederland dan zijn de verzendkosten € 11,75.
8Wat is de minimale en maximale kieropening van de Kierr Flex
De minimale opening van de Kierr Flex 100 is circa 5 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De minimale opening van de Kierr Flex 200 is circa 10 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De minimale opening van de Kierr Flex 300 is circa 20 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De maximale opening van de Kierr Flex 100 is circa 15 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur..

De maximale opening van de Kierr Flex 200 is circa 35 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.

De maximale opening van de Kierr Flex 300 is circa 50 cm. en uiteraard is dit afhankelijk van je kozijn en/of raam/deur.
9Past de kierstandhouder op elk kozijn, deur of raam?
In basis zou de kierstandhouder op ieder kozijn, deur of raam moeten passen. Soms zijn er afwijkende kozijnen welke rond of schuin lopen. Door de flexibele klembladen welke zich vormen om het kozijn en raam of deur past in bijna alle gevallen de Kierr Flex. Twijfel je? Het beste kun je dan een foto sturen dan bekijken wij of dit mogelijk is. Natuurlijk kun je ook de Kierr Stop en Kierr Hold gebruiken om je deur vast te zetten.
10Is de Kierr geschikt als inbraakpreventie?
Nee, de Kierr is niet geschikt als inbraakpreventie omdat deze handmatig gemakkelijk te verwijderen is. De Kierr is een perfect hulpmiddel je moet je deuren en ramen nooit open laten staan als je weg bent.
11Heb ik garantie op de Kierr ?
Ja, je hebt een jaar garantie op de Kierr. Je factuur is tevens je garantiebewijs. Graag contact opnemen via ons contactformulier op de website.
12Retourneren
Je kunt de Kierr binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Hiervoor mail je altijd eerst naar ons (info@kierr.nl) om aan te geven dat je je zending retour wilt sturen anders wordt het retour gestuurd product niet geaccepteerd, hierbij zou het fijn zijn als je de reden kunt aangeven maar is niet verplicht. Soms kunnen we je tips geven voor het plaatsen van de Kierr en is terugzending niet nodig. Retourvoorwaarden Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen. Aanmelden • Stuur een mail naar info@kierr.nl Je ontvangt dan een retour formulier. Indien een retour niet is aangemeld wordt deze retour niet geaccepteerd. Verpakking • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos • Plaats het ingevulde retourformulier in de doos • Plak het meegeleverde retourlabel goed zichtbaar op de doos Verzending • Lever het pakket in bij het postkantoor/DHL punt (of andere verzender) • Bewaar het verzendbewijs goed Terugbetaling Wanneer betalen we terug? Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. Wat krijg je terug? Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten. Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. Kosten voor het retour sturen De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.
13Ik heb een rubberenrand of tochtstrip kan de Kierr geplaatst worden?
Je kunt de Kierr gewoon klemmen op je rubberenrand of tochtstrip. Je deur of raam klemt hier tenslotte ook tegenaan zonder problemen. Hiervoor is de rubberenrand of tochtstrip gemaakt. Wil je liever niet dat je klemt op een tochtstrip dan kies voor de Kierr Hold 100/200 (voor buiten en binnen gebruik), Stop 100 of200 (voor binnen gebruik) of de Click 100 of 200 (voor binnen gebruik).
14Zakelijk een order plaatsen?
Wil je zakelijk een order plaatsen bijvoorbeeld als school, woningbouw of Vereniging van eigenaren en heb je niet de mogelijkheid om met iDEAL of met Creditcard te betalen. Dan is het mogelijk om een factuur te ontvangen. Na ontvangen van alle gegevens zal de bestelling aan je toegezonden worden. Je kunt via het contactformulier of via info@kierr.nl aan ons laten weten dat je interesse hebt. Geef in de mail even door welk type Kierr je wilt ontvangen en het aantal. Tevens de bedrijfsnaam en adres waar de bestelling naar toegestuurd moet worden.
15Kan de Kierr op een kiepraam om de opening te verkleinen?
De Kierr Click 100 kan op een kiepraam geplaatst worden met de aanwezige zeer sterke zelfklevende magneten, zie hiervoor de speciaal ontwikkelde Kierr Click onder de rubriek 'kiepstandramen'. De oplossing om een grote kierstand te verkleinen om kou en warmte buiten te laten! Gebruik voor huisdieren is op eigen risico, het blijven namelijk magneten ook al zijn ze heel sterk ze kunnen bij harde wind ervoor zorgen dat toch de raam openvalt in de originele kiepstand.
16Risico: plaatsen Kierr op naar buiten slaande ramen en bij gebruik op kinderkamers
Het plaatsen van de Kierr op naar buiten slaande ramen is op eigen risico. Daarom adviseren wij dit niet. De Kierr klem je, deze kan hierdoor altijd naar beneden vallen. Let hier goed op. * Er zitten losdraaiende delen op sommige modellen van de Kierr pas hierop met kinderen
17Afgeschuinde of afgeronde kozijnen welke type is geschikt?
Alle modellen van de Kier Flex zijn in de meeste gevallen hier prima voor geschikt dit omdat ze flexibele klembladen hebben. Natuurlijk kun de de modellen van de Kierr Stop en Kierr Hold altijd op je deur plaatsen.
18Ik wil de Kierr laten zitten kan dat?
Ja, hiervoor is de Kierr Click 100 en Kierr Click 200 ontwikkeld. Deze kun je via de zelfklevende magneten plaatsen en laten zitten. Natuurlijk kun je deze ook verwijderen als je dat makkelijker vindt. De Kierr Stop 100/200 en de Kierr Hold 100/200 worden geplaatst met zeer sterke kleefband en dus ook perfect te gebruiken op vloeren en op deuren waar je niet in wilt schroeven of boren (denk aan tegels, laminaat of parket).
19Kierr Flex 200 en 300 met scharnierend gedeelte waarom is dat?
Soms moet je zelf vaak door een deur en dan is het handig als je maar één deel los hoeft te maken om door je deur te lopen. Simpel en eenvoudig.
20Luxe Deurstopper zonder boren?
Zowel de Luxe deurvastzetter van RVS Kierr Hold 100 (afstand tot grond om te klemmen max. 3.5 cm)en de Kierr Hold 200 (afstand tot grond om te klemmen max. 8 cm ) welke zowel voor binnen en buitendeuren te gebruiken zijn de oplossing om de deur vast te zetten. Deze worden geleverd met zelfklevende tape en ontvettingsdoekje en kan door iedereen zeer simpel geplaatst worden. De Luxe RVS Kierr Stop 100 en Stop 200 (voor binnen gebruik) met zelfklevende aanwezige tape en zelfklevende magneet zijn gemakkelijk te plaatsen op gladde ondergronden en zijn de perfecte oplossing om je deur vast te zetten door een simpele magneet klik. Ook zeer makkelijk te plaatsen natuurlijk ook hier geen gereedschap nodig.