Uitleg soorten raamuitzetters

Kierstandhouder Kierr Classic

De Kier Classic is één van de soorten raamuitzetters van Kierr, naast de Kierr Flex en Kierr Click. De kierstandhouder Kierr Classic modellen zijn geschikt voor het openhouden van een raam. De modellen zijn van roestvrijstaal materiaal gemaakt en met zorg uitvoerig getest. De rubberen bescherming van de klemmen zorgt ervoor dat deze zowel op kunststof, hout en aluminium goed aansluiten en dit zonder boren of schroeven! Via de eenvoudig bedienbare draaiknoppen kun je de kierstand instellen om openingen te creëren. De raamuitzetters Kierr Classic hebben een elegant rvs uiterlijk en hebben kleine ronde draaiknoppen.

Kierr Classic systemen Direct bestellen


Kierstandhouder Kierr Flex

De kierstandhouder Kierr Flex modellen zijn van aluminium gemaakt. De grotere robuuste klembladen met rubberen bescherming geven maken het ook mogelijk om de Kierstandhouders van aluminium te bevestigen op kunststof, hout en aluminium zonder boren of schroeven! De raamuitzetters Kierr Flex hebben een robuust aluminium uiterlijk en hebben grote makkelijk draaibare vleugelknoppen, waarmee je de opening van je raam makkelijker kunt regelen.

Kierr Flex systemen Direct bestellen


Kierstandhouder Kierr Click 100

De kierstandhouder Kierr Click 100 is van aluminium gemaakt. De Kierr Click 100 werkt niet met klembladen maar met een magneetsysteem welke je op je kozijn en raam kunt plakken met zeer sterke dubbelzijdige tape, zonder boren en schroeven. De Kierr Click 100 kierstandhouder is geschikt om de kierstandopening van kiepstandramen te verkleinen en ook geschikt om naar binnendraaiende ramen op een kier te zetten. Dus ook perfect als je een kiepstandraam hebt dat teveel openstaat en teveel koude of warme lucht binnenlaat. Het voordeel van een magneetsysteem is dat je de kierstandhouder heel eenvoudig kunt verwijderen en dat je een raam makkelijk open en dicht kunt doen doordat de magneten automatisch meegaan met het openslaande raam.

Kierr Click 100 systeem (kiepstandraam) Kierr Click 100 systeem (normale ramen) Direct bestellen