Deurstopper (Kierr Stop 100)

Deurstopper Kierr Stop 100 Magnetisch

De Kierr Stop 100 deurstopper heeft als doel om middels magneten de deur eenvoudig te stoppen en vast te zetten. Deze deurstopper is eenvoudig te bevestigen met de aangebrachte zeer sterke dubbelzijdige tape waarmee je de deurstopper perfect plaatst vast op de harde ondergrond en de zelfklevende magneet bevestig je op de deur. Je plaats de luxe deurstopperzonder boren of schroeven!. De deurstopper is zeer eenvoudig te gebruiken omdat door de magneetkracht je niet hoeft te bukken om de deurstopper vast te zetten of te ontgrendelen. Daarnaast is de luxe deurstopper kwalitatief hoogwaardig en uitgevoerd in RVS.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Stop 100!


Optie deurstopper voor bijvoorbeeld een binnendeur, kantoordeur of serredeur

De deurstopper Kierr Stop 100 is een ideale oplossing om zeer eenvoudig je binnendeur, kantoordeur of serredeur te stoppen en vast te zetten. Eenvoudig stoppen van de deur en geen last meer van deuren die klapperen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Stop 100!


Optie deurstopper dieren

Wil je graag je deur vastzetten voor bijvoorbeeld je huisdier? zodat je hond of kat makkelijk door de deur kan lopen? Dan is deze Kierr 100 Stop natuurlijk ook een oplossing zonder boren en schroeven! Eenvoudig te gebruiken door middel van de magneten die automatisch vastzetten en loslaten.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Stop 100!