Deurvastzetter voor buiten van Kierr

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren tegen corona
✓ Ook ideaal voor huisdieren


Je wilt even je deur op een kier zetten, maar je hebt steeds niets handigs dat je ertussen kunt zetten. Plus je wilt zelf kunnen bepalen hoe ver je de deur openzet. Dan is een deurvastzetter voor buiten van Kierr de oplossing! Onze deurvastzetters kun je gemakkelijk aan je deur bevestigen, zonder te hoeven schroeven of boren. Met de Kierr deurvastzetter bevestigd kun je de deur gewoon open en dicht doen, of zo ver op een kier zetten als jij zelf wil. Geen klapperende deuren of gestruikel over deurstoppers!

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

Geen klusser nodig

Als je voor buiten een deurvastzetter wil, dan hoef je niet verder te zoeken dan Kierr. Kierr is uniek, omdat onze deurvastzetters eenvoudig, zonder een hoop kluswerk, bevestigd kunnen worden aan je deur. Kierr zit vast met een enorm sterke kleefband die je heel makkelijk zelf kunt aanbrengen, zonder te hoeven boren in je deuren of kozijnen. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld in een huurwoning woont, of gewoon niet zo’n klusser bent.

 

Kierr heeft voor elke deur een deurvastzetter voor buiten die je kunt kopen. Zo is er de Kierr Flex, een kierstandhouder die verstelbare klemmen heeft. Zo heb je verschillende standen waarop je deze deurvastzetter voor buiten kunt vastzetten. De Kierr Hold zet je vast op de grond en maak je met de sterkte kleefband vast aan de deur. Het is een soort deurstoppen, maar dan zonder struikelgevaar. De Kierr Click 200 en de Kierr Stop werken beide met magneten, voor een gemakkelijke en zachte sluiting en opening van de deur. Op onze website vind je al onze verschillende systemen die je buiten als deurvastzetter kunt gebruiken. Zo kun jij de deurvastzetter voor buiten kopen die bij jou past!


Enkele van onze tevreden klantenKies voor een deurvastzetter van Kierr

Zoek jij een handige deurvastzetter voor je buitendeur die niet plots dichtvalt, stevig is en makkelijk te bevestigen is? Dan is Kierr zeker iets voor jou. Wij hebben speciale systemen ontwikkeld, waarmee je heel eenvoudig, en zonder te schroeven of boren, je deur op een kier kunt zetten. Je hebt geen gereedschap nodig en kunt Kierr makkelijk zelf plaatsen. De Kierr wordt dan ook montage klaar geleverd. Meer weten over Kierr? Lees hier meer of neem gerust contact met ons op.