Deurvastzetter voor je buitendeur

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren tegen corona
✓ Ook ideaal voor huisdieren


Je wilt gewoon even je deur op een kier zetten, niet te ver open, niet helemaal dicht. Maar steeds iets ertussen zetten is niet altijd handig en kan gestruikel opleveren. Daarom heeft Kierr een handige deurvastzetter voor de buitendeur ontwikkeld, die je gemakkelijk aan je deur kunt bevestigen zonder te hoeven schroeven of boren. Zo blijft de deur stevig op een kier staan, valt deze niet zomaar dicht en kan eenvoudig weer helemaal open of dicht worden gedaan. En dat allemaal met een sterke kleefband, zonder te hoeven boren of schroeven!

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

Zonder schroeven of boren

Kierr heeft diverse soorten handige deurvastzetters bedacht, die allemaal eenvoudig bevestigd kunnen worden met een supersterke kleefband, die makkelijk geplaatst en weer verwijderd kan worden. Ideaal voor een huurwoning of als je je buitendeur niet wil beschadigen met een deurvastzetter. Zo is er de Kierr Flex, een kierstandhouder met verstelbare klemmen, zodat je de buitendeur deurvastzetter precies op de goede stand open kunt zetten.

 

De Kierr Hold plaats je op de deur en zet je vast op de grond. Deze werkt als deurstopper, maar dan zonder struikelgevaar. De Kierr Click 200 en de Kierr Stop Magnetisch werken allebei met magneten, waardoor de deur makkelijk weer open en dicht gedaan kan worden. Bekijk de verschillende systemen op onze website, zodat jij de deurvastzetter voor je buitendeur kunt kopen die het beste bij jou past.


Enkele van onze tevreden klantenDeurvastzetter buitendeur kopen bij Kierr

Ben jij op zoek naar een deurvastzetter voor je buitendeur? Dan ben je bij Kierr aan het juiste adres. Wij hebben verschillende systemen ontwikkeld om je deur eenvoudig op een kier te kunnen zetten. Voor al onze deurvastzetters is helemaal geen gereedschap nodig om ze te bevestigen, dus je hebt geen boor of schroeven nodig en kunt de Kierr makkelijk zelf plaatsen. De Kierr wordt namelijk montage klaar geleverd. Zo kun je eenvoudig je woning ventileren, koelen of de deur op een kier laten voor je huisdier. Meer weten? Lees hier meer over Kierr of neem contact met ons op.