Deurvastzetters

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren tegen corona
✓ Ook ideaal voor huisdieren


Deur open, deur dicht… Het één is te warm, het ander te fris. Toch wil je je woning goed kunnen ventileren. Met een deurvastzetter van Kierr kun je gemakkelijk de deur op een kier zetten zonder klapperende deuren of ramen. Onze deurvastzetters hoeven niet vastgeschroefd worden en je hoeft niet te boren in je kozijnen. Zo kun je ervoor zorgen dat de deur stevig op een kier blijft staan, zonder zomaar dicht te kunnen vallen.

Een Kierr deurvastzetter kopen is een uitkomst als je een makkelijke oplossing zoekt om je deur open te kunnen zetten, zonder te hoeven boren of schroeven.

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

Diverse handige systemen

Er zijn geen vergelijkbare deurvastzetters en raamuitzetters die werken zonder boren of schroeven, dus echt uniek. Door de exclusieve gebruiksvriendelijke manier van klemmen zijn ramen en deuren eenvoudig open te houden of ze op een kier te zetten zonder boren en schroeven. Een uitkomst voor houten, aluminium en kunststof ramen en deuren.
Bij Kierr vind je verschillende deurvastzetters, zodat jij de oplossing kunt kiezen die jou het handigst lijkt. Zo hebben we de Kierr Hold, een deurstop die je eenvoudig op de grond kunt vastzetten. Maar in tegenstelling tot een normale deurstop, is er bij deze deurvastzetter geen struikelgevaar.

 

De Kierr Flex is een kierstandhouder met beweegbare klemmen, zodat je hem op verschillende standen kunt zetten. Daarnaast hebben we de Kierr Click 200, een aluminium kierstandhouder die werkt met een magneetsysteem, zodat de deur gemakkelijk open en dicht te doen is, zonder de Kierr te hoeven verwijderen. Ook kun je kiezen voor de Kierr Stop Magnetisch, een deurstopper voor binnendeuren die ook werkt met magneten. Al onze deurvastzetters zijn te bevestigen zonder boren en schroeven, met een super sterke kleefband. Ideaal als je in een huurwoning woont, of niet wilt boren of schroeven.


Enkele van onze tevreden klantenDeurvastzetter kopen van Kierr

Bekijk de diverse deurvastzetters van Kierr en kies het model dat past bij jouw deur. Je hoeft geen gereedschap te gebruiken om ze te bevestigen. Zo kun je gemakkelijk en zonder te hoeven boren je woning ventileren, koelen of op een kiertje zetten voor je huisdier. Meer weten over Kierr? Lees hier meer over ons of neem contact met ons op.