Raamuitzetter voor een kiepraam

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren tegen corona
✓ Ook ideaal voor huisdieren


Zoek jij een handige raamuitzetter voor je kiepraam? Je merkt vaak bij een kiepraam dat de openingsstand te groot is en je daarmee te veel warme of koude lucht binnenlaat. Toch wil je goed kunnen ventileren in de ruimte. Kierr heeft voor een kiepraam de ideale raamuitzetter. Onze raamuitzetters verkleinen de opening van het kiepraam en zijn gemakkelijk te bevestigen op ieder soort kozijn. Voor Kierr heb je geen gereedschap nodig: je brengt de kiepstandhouder aan zónder te hoeven boren of schroeven.

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

De Kierr Click 100

De raamuitzetter Kierr Click 100 is perfect voor ieder kiepraam. Hij is gemaakt van aluminium en kan bevestigd worden op kozijnen van hout, kunststof en aluminium zonder dat je gereedschap nodig hebt. De Kierr Click 100 werkt met een magneetsysteem met verwijderbare magneten. Deze magneten bevestig je aan het raam met zeer sterkte kleefband. Je hoeft dus niet in het kozijn te boren.

Met de makkelijk bedienbare draaiknoppen kun je zelf kiezen hoe groot je wil dat de opening van het raam wordt. Je creëert een kiepstand tussen de 2 tot 8 centimeter breed. Als je het raam even helemaal open wilt zetten, dan kan dat. Je kan de Kierr Click 100 dan gewoon laten zitten. Zo kun je gemakkelijk de kierstand van je kiepraam verkleinen en je ruimte goed ventileren!

 

Enkele van onze tevreden klantenRaamuitzetter kiepraam kopen bij Kierr

Ben jij benieuwd geworden naar de Kierr Click 100, voor je kiepraam de perfecte raamuitzetter? Lees hier meer over de werking en de specificaties van deze raamuitzetter voor een kiepraam van Kierr. Ook de Kierr Click 100 is enorm eenvoudig te bevestigen, en dat allemaal zónder te hoeven schroeven of boren. Ideaal voor in een huurwoning, bedrijfspand of als je gewoon geen gereedschap wil gebruiken. Bij Kierr kun jij die handige raamuitzetter voor een kiepraam kopen, en hij komt montage klaar bij je aan. Meer weten over Kierr? Lees hier meer of neem gerust contact met ons op.