Raamuitzetter van Kierr

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren
✓ Ook ideaal voor huisdieren


Je raam gemakkelijk op een kier zetten, zonder geklapper of dat hij zomaar dichtslaat. Met Kierr raamuitzetters kun je eenvoudig en stevig je raam openzetten op diverse standen. Daarnaast is een Kierr raamuitzetter bijzonder gemakkelijk te bevestigen. Je hebt geen gereedschap nodig en kunt Kierr helemaal zelf installeren. Zo zorg je ervoor dat je raam op een kier kan blijven staan, om bijvoorbeeld te ventileren of de ruimte te verkoelen.

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

Diverse systemen

Een Kierr raamuitzetter kopen is dé uitkomst als je een goede raamuitzetter zoekt, waarbij je niet hoeft te schroeven en boren in je kozijn. Onze raamuitzetters zijn namelijk gemakkelijk aan te brengen met behulp van de super stevige kleefstrips. Je kunt onze aluminium kierstandhouders bevestigen op kunststof, hout en aluminium, zónder gereedschap te hoeven gebruiken.

Zo zijn er de Kierr Flex raamuitzetters. Met de bedienbare vleugel draaiknoppen kun je zelf kiezen hoe ver je het raam openzet. De Kierr Flex 100 creëert een opening tussen de 5 en 15 centimeter, met de Kierr Flex 200 kun je het raam 15 tot 30 centimeter wijd openzetten. De Kierr Flex wordt bevestigd met klemmen met rubberen beschermlaag, zodat je hem kan aanbrengen zónder boren of schroeven.

 

De Kierr Click 100 raamuitzetter werkt met een magneetsysteem, die je op het kozijn en raam bevestigd met zeer sterke dubbelzijdige tape. Weer is er geen gereedschap nodig. De Kierr Click 100 is ideaal voor kiepstandramen die steeds te ver open staan. Je kunt de opening verkleinen en nog steeds het raam makkelijk open en dicht doen, zonder de Kierr Click telkens te verwijderen.


Enkele van onze tevreden klantenEen raamuitzetter kopen van Kierr

Bekijk de verschillende kiepstandhouders voor het raam van Kierr, zodat je de raamuitzetter kunt kopen die het beste bij jou past. Alle Kierr producten zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te maken, allemaal zonder te hoeven boren of schroeven in je kozijnen. Ideaal voor in een huurwoning of als je niet wil boren. Meer weten? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op.