Deurvastzetters Kierr Hold

De Kierr Hold RVS deurvastzetters hebben als doel om middels een stop de deur op de grond vast te zetten. Deze deurvastzetter is te bevestigen met de aanwezige zeer sterke dubbelzijdige tape waardoor je ook dit product eenvoudig kunt plaatsen op je deur zonder boren of schroeven! De Kierr 100 is ideaal voor binnendeuren welke steeds dichtklappen en de Kierr 200 (grotere versie) voor buitendeuren, omdat buitendeuren vaak een grotere afstand tot de grond hebben. De deurzetters zijn zeer makkelijk te gebruiken door met je voet de deurvastzetter naar beneden te plaatsen en door met een druk op het ontgrendelingsmechanisme de deurvastzetter weer te ontgrendelen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Hold 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Hold 200!


Optie deurvastzetter voor bijvoorbeeld een garagedeur, terrasdeur en balkondeur

Als je zeer eenvoudig door je garagedeur, terrasdeur of balkondeur wilt kunnen lopen kun je ook kiezen voor de deurvastzetter Kierr Hold. De Kierr Hold 100 deurvastzetter heeft een klemafstand van onderkant deur tot grond van 3.5 cm en de Kierr 200 heeft een klemafstand van 8 cm waardoor deze eenvoudiger grotere afstanden tot de grond kan overbruggen, daardoor uitermate geschikt voor buitendeuren. De Kierr Hold is makkelijk te gebruiken om je deur in en uit te lopen zonder dat je steeds de deur hoort klapperen. Zeker als het waait kan dat behoorlijk vervelend zijn. De deurvastzetter Kierr Hold helpt je van dit probleem af. Doordat de Kierr Hold niet werkt met een stop in de grond is er daarnaast geen kans op struikelgevaar.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Hold 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Hold 200!


Optie deurvastzetter dieren

Wil je graag je deur vastzetten voor bijvoorbeeld je huisdier? Zodat je hond of kat makkelijk naar buiten of binnen kan lopen? Dan is de Kierr Hold ook een oplossing zonder boren en schroeven! Daarnaast is de Kierr Hold uit RVS erg goed te gebruiken als je er ook zelf vaak doorheen wilt lopen. Met de Kierr Hold zet je de deur eenvoudig vast door met je voet de stop naar beneden te drukken en door met een speciaal ontgrendelingsmechanisme de stop weer los te maken.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Hold 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Hold 200!