Deurvastzetters Kierr Flex

De deurvastzetters Kierr Flex zijn van aluminium gemaakt en hebben flexibele kunststof klembladenen met celrubber bescherming. Daarnaast zijn ze licht in gewicht. Via de kartel draaiknoppen kun je de gewenste opening eenvoudig vergroten en verkleinen en je kunststof, aluminium of houten deur stevig vast te zetten. Graag een grotere opening dan de Kierr Flex 100 waarmee je een kierstand tussen de 5 en 15 cm kunt realiseren? Kies dan voor de deurvastzetter Kierr Flex 200 hiermee creëer je een opening van 15 tot 35 cm. Of neem de Kierr Flex 300 voor een opening van 20 tot wel 50 cm! Hiermee creëer je voldoende ruimte waar je zelf ook doorheen kunt lopen zonder de deurvastzetter open te zetten. Het grote extra pluspunt van de kierstandhouder Kierr Flex 200 en Kierr Flex 300 is dat deze scharnierend zijn waardoor je de kierstandhouder ook kunt laten zitten op je deur terwijl je de deur openmaakt!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 100! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 300!


Optie deurvastzetter buiten-binnendeuren

Je achterdeur, binnen- of buitendeur biedt vaak alleen maar de mogelijkheid om op een kier te zetten middels een haakje. Met een haak ben je genoodzaakt om in je kozijn en deur te boren en te schroeven en dit is voor veel mensen niet wenselijk. Een haak biedt vaak geen stabiele mogelijkheid waardoor de deur veel klappert. Ook kijk je altijd tegen een haak aan. Met de Kierr Flex 100 zet je je deur eenvoudig en stabiel vast door te klemmen op een opening tussen de 5 cm en 15 cm. Eenvoudig te bevestigen zonder boren of schroeven ! Ook is de Kierr Flex 100 een top oplossing om toch te luchten en je huisdier niet naar buiten te laten (zie rubriek *dieren).

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 100!


Instructiefilm Kierr Flex 200 deuruitzetter

Bekijk hier de instructiefilm voor het plaatsen van de Kierr Flex 200 deuruitzetter op een deur. En zie de toegevoegde waarde van het scharnier waarmee je de deur makkelijk kunt openen. En dit natuurlijk allemaal weer zonder boren en schroeven!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200!

Optie deurvastzetter tuin/terras- en balkondeur

Wil je graag een grote opening kunnen creëren om indien gewenst meer te genieten van het weer of om nog meer frisse lucht binnen te krijgen? Dan kies je de Kierr Flex 200. Het grote pluspunt van de Kierr Flex 200 is dat je de kierstandhouder kan laten zitten en door de scharnierende functie je deur open kan maken en er doorheen kunt lopen. Perfect te gebruiken op achterdeuren, balkondeuren of terrasdeuren. Ook dit weer zonder boren en schroeven en makkelijk te klemmen met de klembladen. Ideaal ook voor je huisdier natuurlijk! (Zie kopje *dieren).

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200!


Opening waar je zelf doorheen kunt lopen Kierstandhouder Kierr Flex 300

Als je veel door de deur moet lopen is de deurvastzetter Kierr Flex 300 de oplossing!. Je kunt met deze deuruitzetter namelijk een kierstand creëren waar je eenvoudig doorheen kunt lopen zonder de deurvastzetter te verwijderen of te openen. Je bevestigt de kierstandhouder zo hoog mogelijk. Op deze manier krijg je een opening waar je zelf of je huisdier heel eenvoudig doorheen kan lopen. En natuurlijk allemaal weer zonder boren en schroeven.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 300!


Kierstandhouder met scharnier

Ideaal! De oplossing om toch even door je deur te lopen zonder de hele kierstandhouder te verwijderen. De scharnier van de Kierr Flex 200 + de Kierr Flex 300 deuropenzetter stel je heel eenvoudig in staat om je deur open te doen en er makkelijker doorheen te lopen. En dit allemaal zonder boren en schroeven.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 200)! Naar Bestellen/Specificaties Kierr Flex 300!