Magnetische deurvastzetter kopen

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren tegen corona
✓ Ook ideaal voor huisdieren


De deur open of toch maar dicht? Op een kier zou perfect zijn, maar hoe voorkom je dat de deur gaat klapperen? Met een magnetische deurvastzetter van Kierr kun jij gemakkelijk je deur openzetten op de stand die jij wil. Bijvoorbeeld om te ventileren, te koelen of je huisdier in en uit te laten lopen. Onze deurvastzetters kunnen eenvoudig bevestigd worden, zonder te schroeven of te boren in je kozijnen. Je deur blijft stevig op een kier staan, klappert niet en valt niet zomaar dicht. Zo kun jij in alle rust je deur openzetten!

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

De magnetische systemen van Kierr

Kierr heeft verschillende systemen ontwikkeld waar je gemakkelijk je deur mee vast kunt zetten. We hebben twee verschillende deurvastzetters die magnetisch zijn. De Kierr Click 200 is een aluminium kierstandhouder die is uitgerust met een magneetsysteem. Het doel van deze deurvastzetter is dat je eenvoudig heen en weer kunt lopen door de deur, zonder dat je het systeem steeds hoeft te verwijderen. De magneten bevestig je met hele sterke kleefband op kunststof, hout en aluminium, zonder dat je hoeft te boren of schroeven.

 

Ook hebben wij de magnetische Kierr Stop. Een deurstop met magneten die eenvoudig vast te zetten is. Deze deurstopper is ook heel makkelijk te bevestigen, zonder te hoeven klussen. Er zit sterke, dubbelzijdige tape op de magnetische stoppers, die je op de grond en de deur plakt. Je hoeft de deurstoppen niet steeds te ontgrendelen, je kunt gewoon de deur openen terwijl de deurstopper in gebruik is. Deze luxe magnetische deurstoppers zijn gemaakt van hoogwaardig RVS.


Enkele van onze tevreden klantenKies voor een deurvastzetter van Kierr

Wil jij een handige deurvastzetter die magnetisch is en waarvoor je niet hoeft te boren of schroeven? Bij Kierr kun je jouw ideale magnetische deurvastzetter kopen. Of kies één van onze andere stevige en eenvoudige deurvastzetters. Alle producten van Kierr zijn gemakkelijk te bevestigen voor iedereen. Bekijk het aanbod op onze website en kies de kierstandhouder die bij jou past. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!