Raamuitzetter voor een bovenraam

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren tegen corona
✓ Ook ideaal voor huisdieren


Zoek jij een handige raamuitzetter voor je bovenraam die gemakkelijk te monteren is? Kierr heeft een raamuitzetter voor bijna ieder soort raam. Met onze raamuitzetters heb jij in de hand hoe ver jouw raam open blijft staan, zonder geklapper. Daarbij zijn ze enorm eenvoudig te plaatsen, zonder dat je hoeft te schroeven of boren in je kozijnen. Kierr raamuitzetters worden volledig montage klaar geleverd. Zo kun je heel makkelijk zelf op je bovenraam onze raamuitzetter aanbrengen. Met Kierr kun je jouw ruimte goed ventileren, precies zoals jij dat wil!

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

De diverse Kierr-systemen

Met de diverse systemen die Kierr ontwikkeld heeft, kun jij je raam zo ver als jij wilt op een kier zetten. Je kunt de raamuitzetter voor je bovenraam makkelijk zelf monteren, met behulp van onze super stevige kleefstrips of rubberen klemmen. Onze aluminium kierstandhouders zijn aan te brengen op kozijnen van zowel kunststof, hout als aluminium. Gereedschap is niet nodig: je brengt onze raamuitzetters aan zónder te schroeven of boren.

De Kierr Flex raamuitzetters bevestig je eenvoudig met klemmen met een rubberen beschermlaag. Deze passen om bijna ieder kozijn. De Kierr Flex is er in twee uitvoeringen, de Kierr Flex 100 en de Kierr Flex 200. De 100 maakt een opening tussen de 5 en 15 centimeter, met de 200 kun je het raam wijder openzetten: van 15 tot 20 centimeter. Met de makkelijk bedienbare draaiknoppen zet jij de Kierr Flex op de stand die jij wil.

 

Ook bieden wij een magnetisch systeem: de Kierr Click 100. Je bevestigt de magneten op het raam en kozijn met hele sterke dubbelzijdige tape. Wederom is boren en schroeven dus niet nodig. De Kierr Click 100 is uitermate geschikt voor kiepstandramen en naar binnen draaiende ramen.


Enkele van onze tevreden klantenKies voor Kierr

Als je voor je bovenraam een handige raamuitzetter zoekt, dan ben je bij Kierr aan het juiste adres. Onze raamuitzetters zijn eenvoudig zelf te bevestigen, zonder dat je hoeft te schroeven of boren in je kozijnen. Ideaal voor huurwoningen, bedrijfspanden, of als je gewoon liever geen gereedschap erbij pakt. Wil je zeker weten of jouw Kierr raamuitzetter naar keuze past bij jouw bovenraam? Neem dan gerust contact met ons op, en wij kijken met je mee.