Makkelijk zelf je raamuitzetter monteren

✓ Eenvoudig deuren & ramen op een kier vastzetten
✓ Voor kunststof, hout en aluminium kozijnen
✓ Eenvoudig in gebruik zonder boren en schroeven
✓ Perfect om te ventileren tegen corona
✓ Ook ideaal voor huisdieren


Zoek jij een raamuitzetter die makkelijk te monteren is? Je kunt een raamuitzetter laten monteren, maar met de raamuitzetters van Kierr is dat niet nodig. Onze systemen zijn heel eenvoudig te bevestigen aan je kozijn, zonder dat je gereedschap nodig hebt. Je bevestigt de raamuitzetters van Kierr met supersterke kleefbanden. Je Kierr product komt volledig montage klaar bij je aan, zodat het monteren van je raamuitzetter enorm gemakkelijk wordt. Zo kun je in een mum van tijd je raam handig en stevig op een kier zetten!

Ontneem u zelf of uw huisdier geen plezier met de Kierr!Naar Bestellen/Specificaties
parallax background

De raamuitzetters van Kierr

Kierr heeft diverse systemen ontwikkeld waarmee jij je raam op een kier kunt zetten, zo ver als je zelf wilt. Je hoeft de Kierr raamuitzetter niet te laten monteren, je kunt hem gemakkelijk aanbrengen met behulp van super stevige kleefstrips. Je kunt onze aluminium kierstandhouders bevestigen op kunststof, hout en aluminium, zónder gereedschap te hoeven gebruiken.

Zo zijn er de Kierr Flex raamuitzetters. De Kierr Flex 100 maakt een opening tussen de 5 en 15 centimeter. De Kierr Flex 200 zorgt voor een wijdere opening, van 15 tot 20 centimeter. Met eenvoudig bedienbare draaiknoppen kun je de kierstandhouder op diverse standen zetten. De Kierr Flex heeft klemmen met een rubberen beschermlaag, zodat je hem kunt aanbrengen zónder boren of schroeven.

 

Heb je liever een magnetische raamuitzetter? Kies dan voor de Kierr Click 100. Deze werkt met magneten die je op het kozijn en het raam bevestigt met zeer sterke dubbelzijdige kleefstrips. Boren of schroeven is niet aan de orde. De Kierr Click 100 is ideaal voor kiepstandramen en naar binnen draaiende ramen. Met deze magnetische raamuitzetter kun je het raam zo ver openzetten als je zelf wilt, maar je kunt nog steeds gemakkelijk het raam helemaal open en dicht doen, vanwege het magneetsysteem.


Enkele van onze tevreden klantenKies een raamuitzetter van Kierr

Als je het monteren van een raamuitzetter liever zelf doet, maar niet wil boren of schroeven, dan is een Kierr raamuitzetter perfect voor jou! Je hebt geen gereedschap nodig, ideaal voor bijvoorbeeld een huurhuis of bedrijfspand. Bekijk onze diverse raamuitzetters en kies het Kierr product dat bij jou past. Meer weten? Lees hier meer over Kierr of neem contact met ons op.