Raamuitzetter Kierr Click 100

De raamuitzetter Kierr Click 100 is gemaakt van aluminium en met zorg uitvoerig getest en alleen te gebruiken op naar binnendraaiende ramen. Dus ook ideaal om de kiepstand op je raam te verkleinen naar de gewenste stand om minder kou binnen te laten maar toch te luchten! Deze raamuitzetter werkt met verwijderbare magneten en is daarom vooral te adviseren als het raam vaak open en dicht gaat. De Kierr Click 100 kun je laten zitten op je raam en gaat automatisch met het openslaand raam mee. De magneten kun je bevestigen met zeer sterke kleefband op kunststof, hout en aluminium en dus ook hier weer zonder boren of schroeven! Via de eenvoudig bedienbare draaiknoppen van de raamvastzetter kun je de kierstand instellen om een opening te krijgen tussen circa 2 en 8 cm. De Kierr Click 100 is de unieke oplossing om te gebruiken als raamuitzetter om de kiepstand van een raam te verkleinen zie voor de exacte werking hiervoor de rubriek kiepstandramen. Ideaal voor gebruik in woonhuizen, flats en bedrijfspanden. Zie specificaties hieronder voor verdere informatie.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!

Optie raamuitzetter verkleinen opening kiepstandraam

Een vaak gehoorde klacht is dat de opening van een kiepstandraam te groot is maar je wilt toch graag ventileren. Je kunt meestal maar slechts 1 stand kiezen, welke vaak te groot is en vaak teveel koude of warme lucht binnen laat. De Kierr Click 100 raamuitzetter is dan de ideale oplossing om je kierstand te verkleinen. De Kierr Click 100 raamuitzetters maken gebruik van magneten die middels een zeer sterke kleefband zeer eenvoudig zonder boren en schroeven te bevestigen zijn op je raam. De ideale oplossing om kou en warmte buiten te laten maar toch te ventileren!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Optie voor een naar binnendraaiend raam

De Kierr Click 100 raamuitzetter is de ideale oplossing om een naar binnendraaiend raam op een kier te zetten zonder boren of schroeven. Geschikt voor kunststof, hout en aluminium ramen en zeer eenvoudig te plaatsen. Een geweldige en unieke oplossing als je niets aan je kozijn of raam wilt beschadigen maar toch graag wilt ventileren! De kleinste stand is ideaal voor in de wintermaanden om minimaal koude frisse lucht binnen te laten.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Instructiefilm Kierr Click 100 voor naar binnendraaiende ramen

Hierbij een film van het gebruik van de Kierr Click 100 raamuitzetter op een openstaand raam. Zonder boren en schroeven.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!

Optie raamuitzetter Kierr Click 100 voor gebruik in kantoorpanden, bedrijfsruimtes of monumentale gebouwen

Vaak zijn er weinig mogelijkheden om goed te ventileren in bedrijfspanden. Je kunt een raam vaak alleen in bedrijfspanden open te zetten op een grote kierstand bijvoorbeeld op kantoor. Dit is niet ideaal in de winter krijg je teveel kou binnen en in de zomer teveel warmte terwijl je toch moet ventileren voor je gezondheid. In dat geval zijn de raamuitzetters van Kierr Click 100 perfect te gebruiken! Deze stel je in op je raam om de hoeveelheid frisse lucht te regelen zelf te regelen. En dit natuurlijk allemaal zonder boren en schroeven!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!


Montage film Kierr Click 100 raamuitzetter voor naar binnendraaiende ramen

Zie hier de montagevideo. Zie op wat voor een eenvoudige wijze je de raamuitzetter kunt plaatsen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 100!