Deurvastzetter Kierr Click 200

De Kierr Click 200 deurvastzetter is van aluminium gemaakt en heeft als doel om een kierstand te creëren waar je eenvoudig doorheen kunt lopen zonder de kierstandhouder te verwijderen! De kierstandhouder Click 200 is te gebruiken voor naar buitendraaiende deuren. Mocht je de Kierr Click 200 op binnendeuren willen plaatsen bijvoorbeeld voor de doorloop van je huisdier, dan maakt het niet uit welke richting je deur openslaat. De Kierr Click 200 heeft als voordeel dat het een deurvastzetter is welke werkt met magneten. Je hoeft de deurvastzetter dus niet te verwijderen maar daartegenover staat wel dat de kracht om de deur vast te zetten iets minder is dan de reguliere deurvastzetters. De magneten kun je bevestigen met speciale zeer sterke kleefband op kunststof, hout en aluminium en dus ook hier weer zonder boren of schroeven! Via de eenvoudig verstelbare draaiknoppen kun je vervolgens de kierstand van de deurvastzetter instellen om een kierstand te krijgen tussen circa 5 en 10 cm. Zie specificaties hieronder voor verdere informatie.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 200!


Optie voor naar buiten draaiende buitendeur

Wil je een naar buiten draaiende buitendeur zoals een achterdeur, terrasdeur of balkondeur vastzetten zonder boren en schroeven en er ook nog vaak doorheen lopen zonder de deurvastzetter Kierr Click 200 te verwijderen dan is dit model de oplossing. Let op: de Kierr Click 200 is alleen niet geschikt voor naar binnendraaiende buitendeuren. Met de Kierr Click 200 zet je de deur eenvoudig vast door de werking van de sterke magneten welke je middels speciale zeer sterke dubbelzijdige kleefband bevestigt. Bij harde wind is de Kierr Click 200 minder stabiel als de gewone Kierr, deze klem je namelijk vast.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 200!


Instructiefilm Kierr Click 200 deurvastzetter

Hierbij een film van het gebruik van de Kierr Click 200 deuruitzetter op een naar buiten draaiende deur met de werking van magneten. Natuurlijk weer zonder boren en schroeven!

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 200!

Optie deurvastzetter binnendeuren

Wil je graag een binnendeur vastzetten voor bijvoorbeeld je huisdier? Zodat je hond of kat altijd een vrije doorloop heeft om van de ene naar de andere kamer te lopen? Dan is dit de oplossing zonder boren en schroeven! Daarnaast is de Kierr Click 200 erg handig als je er ook zelf vaak doorheen wilt lopen. Met de Kierr Click 200 zet je de deur eenvoudig vast door de werking van de sterke magneten welke je middels speciale zeer sterke dubbelzijdige kleefband op je deur en kozijn bevestigd.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 200!


Optie naar buiten draaiende deur zoals een achterdeur, terrasdeur en balkondeur

Als je eenvoudig door je achterdeur, terrasdeur of balkondeur wilt kunnen lopen kies dan de deuropenzetter Kierr Click 200. Heel handig om je buitendeur op een kier te zetten ook voor balkondeuren en terrasdeuren en heel eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Let wel op dat de Kierr Click 200 alleen te gebruiken is voor naar buitendraaiende deuren. Door de sterke kracht van zelfklevende magneten op je kozijn en deur kan deze kierstandhouder blijven zitten en hoeft deze niet verwijderd te worden. Wil je liever alleen bij gebruik de Kierr Click 200 plaatsen, dan kan dit natuurlijk ook. Je klikt deze eenvoudig op de magneten. Ook weer zonder boren of schroeven.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 200!


Montage film Kierr Click 200 deuruitzetter

Zie hier een montagefilm van de Kierr Click 200 deuruitzetter. Zie op wat voor een eenvoudige wijze je de kierstandhouder deuruitzetter kunt plaatsen.

Naar Bestellen/Specificaties Kierr Click 200!