Uitleg soorten deurvastzetters

Deurvastzetter Kierr Classic

De Kier Classic is één van de soorten deurvastzetters van Kierr, naast de Kierr Flex en Kierr Click. De modellen van Kierr Classic zijn geschikt om deuren open te houden en zijn van roestvrijstaal materiaal samengesteld. De rubberen bescherming op de klembladen maakt de kierstandhouders geschikt voor kunststof, hout en aluminium deuren. Door middel van de draaiknoppen kun je de kierstand instellen om openingen te creëren. De deurvastzetter van Kierr Classic hebben een elegant rvs uiterlijk en hebben kleine ronde draaiknoppen.

Kierr Classic systemen Direct bestellen


Deurvastzetter Kierr Flex

De modellen van de kierstandhouder / deurvastzetter Kierr Flex zijn ook geschikt voor deuren en zijn van aluminium gemaakt. Verder geven de grotere klembladen een zeer robuuste rubberen bescherming en maken het ook mogelijk om de Kierstandhouders te bevestigen op kunststof, hout en aluminium zonder boren of schroeven! De deuruitzetter Kierr Flex hebben een robuust aluminium uiterlijk en hebben grote eenvoudig draaibare vleugelknoppen. Waarmee je de gewenste opening van je deur eenvoudig kunt regelen. Daarnaast hebben de grotere 200 en 300 series deurvastzetter uitvoeringen een scharnier waardoor je makkelijker de Kierr kunt openen als je er doorheen wilt lopen zonder de Kierr te verwijderen.

Kierr Flex systemen Direct bestellen


Deurvastzetters Kierr Hold

Met de deurvastzetter van Kierr Hold uit RVS kun je heel eenvoudig deuren op de grond vastzetten. Het voordeel t.o.v. een stop in de grond is dat er bij deze deurvastzetter geen kans bestaat op struikelgevaar. Daarnaast zijn de Kierr Hold deurvastzetters van Kierr ook te bevestigen zonder boren en schroeven door middel van de aanwezige super sterke kleefband.

Kierr Hold systemen Direct bestellen


Deurvastzetter Kierr Click 200

De deurvastzetter/kierstandhouder Kierr Click 200 is van aluminium gemaakt. Daarnaast heeft de Kierr Click geen klembladen maar werkt het met een magneetsysteem welke je met behulp van zeer sterke dubbelzijdige tape kunt bevestigen op deur en kozijn, zonder boren en schroeven. Het voordeel van een magneten is dat je de kierstandhouder heel eenvoudig kunt verwijderen en dat je de deur makkelijk open en dicht kunt doen doordat de magneten op de deurvastzetter automatisch meegaan met de opengaande deur.

Kierr Click 200 systeem Direct bestellen


Deurstopper Kierr Stop Magnetisch

Met de deurstopper met magneten Kierr Stop 100 en 200 kun je deuren vastzetten en stoppen. De deurstopper werkt met magneten waardoor je heel eenvoudig de deur kunt vastzetten en ontgrendelen. Daarnaast is de Kierr Stop van Kierr natuurlijk ook te bevestigen zonder boren en schroeven door middel van de aanwezige super sterke kleefband waarmee je de deurstopper perfect vast op de grond kunt bevestigen en een magneet op de deur.

Kierr Stop 100 systeem Direct bestellen